Autobus Chisinau – Iasi


Autogara Codreanu din Iași reprezintă un nod crucial în rețeaua de transport regional, facilitând conexiuni vitale între Chișinău și Iași, inclusiv legături directe către aeroportul din Iași. Această rută este esențială nu doar pentru călătorii de afaceri sau turism, ci și pentru cei care călătoresc din motive personale între cele două orașe.

Conexiuni și Plecări

Cursele de autobuz și microbuz între Chișinău și Iași, și invers, sunt planificate pentru a acoperi întreaga zi, oferind pasagerilor flexibilitate maximă. Acestea includ:

Plecări din Chișinău către Iași, Autogara Codreanu, cu o varietate de opțiuni începând de la primele ore ale dimineții și până târziu în noapte.

Servicii directe către Aeroportul Iași, asigurând că pasagerii pot ajunge cu ușurință la zborurile lor programate.

Prețuri și Opțiuni de Rezervare

Pasagerii pot beneficia de prețuri competitive, cu bilete începând de la 240 Lei pentru călătoriile spre Iași și de la 55 RON pentru rutele de întoarcere către Chișinău. Rezervările se pot face online, oferind o modalitate convenabilă de a asigura locuri înainte de călătorie. Detalii aici.

Orare Detaliate

Plecări din Chișinău, autogara Sud spre Iași, Autogara Codreanu: Curse multiple pe parcursul zilei pentru maximă comoditate.

Plecări din Chișinău către Aeroportul Iași: Frecvențe ajustate pentru a se potrivi cu programul zborurilor.
Orar curse Chisinau – Iasi – Chisinau

Legătura Între Orașe și Aeroport

Distincția și utilitatea Autogarei Codreanu din Iași este amplificată prin furnizarea unui serviciu fiabil de transport către aeroport, asigurând conexiuni esențiale pentru călătorii internaționale. Această legătură directă întreține o rețea vitală de mobilitate în regiune, facilitând accesul la zboruri internaționale și regionale.

Concluzie

Prin oferirea unui spectru larg de orare, prețuri accesibile și opțiuni convenabile de rezervare, Autogara Codreanu din Iași se impune ca o alegere de încredere pentru călătoriile între Chișinău și Iași, inclusiv transportul către aeroportul din Iași. Serviciile sale eficiente și flexibile subliniază angajamentul față de confortul și satisfacția pasagerilor, facilitând călătorii fără probleme între cele două orașe importante.

Rezervari bilete cu plata la sofer online pe autogari.md sau https://wa.me/37367453324