Notă informativă, pentru persoanele care fac rezervare pe www.autogari.md

rosu    Site-ul www.autogari.md este destinat pentru rezervarea online a biletelor la cursele regulate internaționale de pasageri.

In urma rezervării pasagerii primesc un mesaj de confirmare, prin sms sau email care include numărul șoferului/administratorului pentru cursa rezervată.

Rezervările on-line se efectuează cu minim 24 de ore înainte de plecare. Sunt cazuri când telefonic se primesc rezervări și in ziua plecării dar in mod obligatoriu pasagerul va contacta șoferul la numărul indicat in sms.

Călătorii trebuie să fie la locul pornirii autocarului/microbuzului cu 30 minute înainte de plecare în caz contrar pasagerul trebuie să sune șoferul/administartorul pentru a confirma plecarea.

În cazul persoanelor care fac rezervare cu locul de plecare, aeroportul Otopeni Henri Coanda, este necesar de contactat șoferul, înainte de decolare sau la aterizare pentru a confirma plecarea.

Vă rugăm insistent să respectati aceste mici sfaturi, pentru a evita un șir de situatii neplăcute. Pasagerul poartă răspundere pentru toate circumstantele care pot surveni pentru nerespectarea acestor reguli.

Echipa www.autogari.md